O nama

Tvrtka CTS d.o.o. osnovana je 1995 godine, sa osnovnom djelatnošću informatički inžinjering. Pružamo usluge prodaje i servisa računala, održavanje informatičke i druge tehničke opreme, instalacije mreža sa izradom dokumentacije istih , kao i ostalo vezano za informatičku djelatnost. Razvojem tvrtke, kako bismo tržištu ponudili cjelokupna rješenja za male i srednje poduzetnike. Od 1997 godine distribuiramo i koristimo programsko rješenje 4D Wand, čiji smo distributeri za Primorsko-goransku i Istarsku županiju. Ugovorni smo partner i možemo samostalno prezentirati, instalirati i održavati 4D Wand programsko rješenje. Od 2002 godine postali smo distributeri i korisnici ESET-ovog antivirusnog programa Eset NOD32. ESET je kao vodeći autoritet u računalnoj sigurnosti redovito korišten kao izvor vrhunskih publikacija širom svijeta.
Sukladno potrebama korisnika u ponudi imamo i najam APP cloud servera.
2019. godine postajemo distributeri i ovlašteni serviseri sustava za ugostiteljstvo Remaris.
Sjedište tvrtke je u Rijeci na adresi Brače Stipčić 31a, gdje se nalazi prodajno servisni prostor. Cilj nam je zadovoljan korisnik naših hardware-skih i software-skih rješenja.

CTS rješenja

Naša ponuđena rješenja temelje se prvenstveno na tome da sve Vaše redovne obveze izvršavate brzo i kvalitetno , što je i temelj donošenja kvalitetnih poslovnih odluka. Koliko smo blizu tim ciljevima, možete provjeriti kod naših sadašnjih korisnika.